Menu

Dobrodošli na spletni strani podjetja
Globus, pomorska agencija d.o.o. Koper

Podjetje Globus, pomorska agencija, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 z namenom kvalitetnega izvajanja različnih servisnih storitev z več kot 25 letno tradicijo

Podjetje Globus, pomorska agencija, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 z namenom kvalitetnega izvajanja različnih servisnih storitev z več kot 25 letno tradicijo in izkušnjami v:

  • organizaciji prevoza blaga v pomorskem, železniškem in cestnem prevozu,
  • zaključevanju ladijskega prostora v kontejnerskem, linijskem prometu in prosti plovbi,
  • organizaciji špedicije in logistike.

Naše storitve ponujamo tako slovenskemu trgu kot tudi vsem zalednim trgom kot so nemški, avstrijski, madžarski, češki, slovaški in bivši jugoslovanski trgi.

Danes podjetje zaposluje 10 ljudi, ki imajo ogromno znanja iz področja logistike, špedicije in pomorskega agencijskega dela.

Naš cilj je strankam ponuditi celovite logistične storitve, ki izpolnjujejo zahteve hitro spreminjajočega se globalnega logističnega trga, v letu 2016 smo pridobili AEOC dovoljenje kot pooblaščeni gospodarski subjekt za carinske poenostavitve.

Naše podjetje je član domačih organizacij kot sta Zveza pomorsko prometnih agencij Slovenije, sekcije špediterjev Slovenije pri Gospodarski zbornici Slovenije.

V mednarodnem okviru je podjetje Globus, pomorska agencija d.o.o. Koper član organizacij kot so FONASBA, ECASBA, MABSA, FIATA, COOPERATIVE.

fonasbaecasbamabsafiatacooperativespediterji logo SBPAEO

LUKA KOPER

E- ZABOJNIK

WEB PREGLEDI