Menu

Storitve

Pomorski transport

Nudimo vam celotno paleto najboljših rešitev za vaš pomorski tovor. Z bogatimi izkušnjami in odličnimi odnosi z ladjarji kateri obiskujejo Luko Koper, vam lahko ponudimo storitve na področju kontejnerskih prevozov, prevozov generalnih in razsutih tovorov.

V sklopu organizacije pomorskega transporta vam nudimo organizacijo prevozov, poskrbimo za vse carinske formalnosti, luške manipulacije, uredimo raztovor ali vtovor kontejnerjev, skladiščenje in vse vrste pregledov (carinski, veterinarski, sanitarni, fitosanitarni) v kolikor je to potrebno.

Sami ali preko partnerske mreže lahko nudimo vse vrste posredovanj v Luki Koper in ostalih svetovnih pristaniščih.

Cestni transport

V podjetju Globus d.o.o. Koper organiziramo cestne prevoze s pomočjo široko razširjene mreže zanesljivih pogodbenih partnerjev, ki so skrbno izbrani in vredni zaupanja.

Železniški transport

Nudimo organizacijo železniškega transporta za kontejnerje iz in v Luko Koper za različne destinacije po Sloveniji in Evropi. Prav tako uredimo dostavo kontejnerjev do kraja naklada / razklada in v kolikor stranka nima železniškega tira, ta del organiziramo s kamionskim prevozom.

Carinsko posredovanje

Nudimo vam posredno in neposredno zastopanje pred carinskimi organi pri vseh carinskih postopkih v uvozu, izvozu in tranzitu. Strankam svetujemo pri uporabi carinskih predpisov, o poreklu blaga, carinske garancije ter posredujemo pri vseh vrstah pregledov (carinski, veterinarski, sanitarni, fitosanitarni).